WEEKMENU 

ELKE DAG VERS. ELKE DAG ANDERS.

WOENSDAG 19/01

• Yambalaya (Creools-Cajunse rijstschotel) met kip - worst - geroosterde bloemkool - kurkuma - groene olijven - tomatensaus / €15

• Courgettebootjes met jonge spinazieblaadjes - ricotta - gekruide krieltjes / €15

DONDERDAG 20/01

• Yambalaya (Creools-Cajunse rijstschotel) met kip - worst - geroosterde bloemkool - kurkuma - groene olijven - tomatensaus / €15

• Courgettebootjes met jonge spinazieblaadjes - ricotta - gekruide krieltjes / €15

VRIJDAG 21/01

• Traybake (ovengerecht) met butternut - broccoli - witte kool - zalm - sausje met Griekse yoghurt - tahin / €16

• Orecchiette met involtini's van kalfslapjes - Italiaanse ham - peer - mozzarella - pasta - salieboter / €17

ZATERDAG 22/01

• Traybake (ovengerecht) met butternut - broccoli - witte kool - zalm - sausje met Griekse yoghurt - tahin / €16

• Orecchiette met involtini's van kalfslapjes - Italiaanse ham - peer - mozzarella - pasta - salieboter / €17

VASTE KAART & DESSERTS

• Kokos-curry-noedelsoep / €7 per liter

• Cannelloni met feta - courgette - basilicumblaadjes - gerookte paprika - overgoten met tomatensaus / €15

• Cheesecake met citroen - laagje speculoos / €5

• In onze koeltoog vind je onze suggesties

JE KAN TELEFONISCH BESTELLEN OP 0476 30 72 70 OF VIA ONS BESTELFORMULIER 

OPENINGSUREN

WOENSDAG (afhaal + restaurant): van 12u - 14u en 18u - 19u
DONDERDAG (afhaal + restaurant): van 12u - 14u en 18u - 19u
VRIJDAG (afhaal + restaurant): van 9u - 14u en van 18u tot 23u
ZATERDAG (enkel afhaal): van 18u - 19u